Παιδί

ΕΕΤΑΑ: Άνοιξε το ερωτηματολόγιο για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 – 2018

Η ΕΕΤΑΑ μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάρτησης των αποτελεσμάτων άνοιξε την εφαρμογή για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου από τους ωφελούμενους του voucher των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2017 – 2018

Εδώ και λίγη ώρα ανοικτή είναι η εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2017 – 2018.

Όλοι οι ωφελούμενοι του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για την δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ είναι υποχρεωμένοι να μπουν στο σύστημα του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου και να το συμπληρώσουν.

Αν αυτό δεν γίνει το voucher δεν θα ενεργοποιηθεί και θα χάσουν την αξία τοποθέτησης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρόσκληση του προγράμματος οι ωφελούμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου Εισόδου Εξόδου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ και να προσκομίσουν στην δομή τη βεβαίωση που εκτυπώνεται από την εφαρμογή.

Σημειώνεται ότι αν δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου η εγγραφή – τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ και δεν θα ενεργοποιείται η αξία τοποθέτησης «voucher.
Επίσης αναφέρεται ότι σε καμία περίπτωση η μητέρα δεν πρέπει να αποκρύπτει την κατάσταση της υγείας του παιδιού της, ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της Δομής.

μπείτε εδώ στην εφαρμογή

https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2017/deltio_eis_2017/v2.2/index.php

ΕΕΤΑΑ: Άνοιξε το ερωτηματολόγιο για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 – 2018
To Top