ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 23χρονη Βασιλική

Η 23χρονη σπουδάστρια στο ΙΕΚ στο Ασπρόχωμα Βασιλική Λυμπεροπούλου έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή της, που έδινε τις τελευταίες 10 ημέρες στην Εντατική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της έξω από τον ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα, όταν 49χρονος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την τραυμάτισε πάρα πολύ σοβαρά, ενώ στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τη σώσουν, καθώς η κοπέλα ήταν πολυτραυματίας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε όλο της το σώμα. Η άτυχη 23χρονη νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες στην Εντατική και έδινε τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί και οι δικοί της άνθρωποι ήλπιζαν σε ένα θαύμα, καθώς η κατάστασή της από την αρχή ήταν κρίσιμη, ενώ όσο περνούσαν οι μέρες δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης.

Δυστυχώς, σήμερα το μεσημέρι η 23χρονη Βασιλική Λυμπεροπούλου κατέληξε,βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους.

Την ίδια ώρα κηδευόταν ο 26χρονος Χρήστος Μάλαμας στα Γιαννιτσάνικα, θύμα και αυτός τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στη Βασιλέως Γεωργίου, μερικές ώρες μετά το βαρύτατο τραυματισμό της Βασιλικής…

Και τα δύο άτυχα παιδιά νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο της Εντατικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης όλες αυτές τις ημέρες.
Συγκλονισμένη και η τοπική κοινωνία στα Αρφαρά, όπου ζούσε η 23χρονη Βασιλική, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη που είχε η αγαπητή σε όλους Βασιλική…

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 23χρονη Βασιλική
To Top