ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eσπερίδα με τον ΓΓ Αθλητισμού στο REX

Στη Μεσσηνία βρέθηκε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.
Το μεσημέρι είχε συνεργασία με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη και διενήργησε αυτοψία σε αθλητικούς χώρους της Μεσσήνης και το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι χρειάζονται άμεσα να γίνουν παρεμβάσεις, με πρώτη την τοποθέτηση του στεγάστρου στο δημοτικό γήπεδο Μεσσήνης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ο κ Συναδινός αναφέρθηκε στα γεγονότα που παρατηρήθηκαν τελευταία στο χώρο του ποδοσφαίρου τονίζοντας ότι “είναι ένας χώρος επιχειρηματικών συμφερόντων που τραβάει προς τα κάτω όλο τον αθλητισμό”.
Προβάδισμα θα έχουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα έργα που διαθέτουν ώριμες μελέτες και θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν σε συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης.
Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανοιχτή Σύσκεψη όπου έγινε ένας απολογισμός της Νομαρχιακής επιτροπής του αθλητισμού του κυβερνώντος κόμματος από τον Γιώργο Ψυχογιάννη και θα εκλεγεί καινούργια διοίκηση.
Στο πλαίσιο του απολογισμού της μέχρι τώρα πορείας καθώς και των μελλοντικών κινήσεων, το συντονιστικό του Αθλητικού Τμήματος της Ν. Ε. Μεσσηνίας διοργανώνει αυτή την ώρα ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση, στο Ξενοδοχείο REX .
Το άνοιγμα στην κοινωνία, ο συνεχής διάλογος και η ανάληψη πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων, αποτελούν τα συστατικά στοιχεία του Αθλητικού Τμήματος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας.

To Top