ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυτική Μάνη: Ορκίζεται Δήμαρχος ο Δημήτρης Γιαννημάρας

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Απόψε στις 19:30 ορκίζεται το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης και ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας στο Δημαρχείο στην Καρδαμύλη.

Ο κ.Γιαννημάρας αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Δήμαρχος της πανέμορφης Δυτικής Μάνης από την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ έχει διατελέσει και στο παρελθόν Δήμαρχος για μια τεραετία.

Θέματα άμεσης προτεραιότητας για τον Δήμο είναι φυσικά αυτό των σκουπιδιών και της επάρκειας νερού στην ευρύτερη περιοχή.
Ο κ.Γιαννημάρας για το θέμα αυτό τον επόμενο μήνα θα κάνει έλεγχο του νερού της γεώτρησης που έγινε και ανέδειξε σημαντικές ποσότητες νερού.

Επίσης άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα στη Μάνη είναι το έργο του βιολογικού καθαρισμού και της αποχέτευσης των κοινοτήτων Καρδαμύλης, Στούπας, Νεοχωρίου και Αγίου Νικολάου.

Αυτά όλα είναι έργα ανάπτυξης και βελτίωσης της διαβίωσης σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Μεσσηνίας, κι ακόμα δεν τα έχουμε λύσει. Χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες γίνονται μάρτυρες των προβλημάτων αυτών και είναι αποτρεπτικοί παράγοντες στο να ξαναέρθουν…

Για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστούν συνεργασίες, διάλογος και συναίνεση κι από την αντιπολίτευση, αφού ο Νόμος Κλεισθένη δεν δίνει την πλειοψηφία στον συνδυασμό του…

Στις προεκλογικές εξαγγελίες του ο νέος Δήμαρχος είχε δώσει έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη με έργα κοινωνικής προσφοράς, όπως είναι η λειτουργία, ξανά, του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου και η λειτουργία λαϊκών αγορών, καθώς και σε έργα αναπτυξιακής πνοής, όπως η ανάδειξη του Ριντόμου, η ανάδειξη της μυθολογικής Μάνης, η δημιουργία τουριστικών αγκυροβολίων, η αξιοποίηση του Ταΰγετου, η ανάδειξη της μανιάτικης αρχιτεκτονικής κληρονομιάς μας και η λειτουργία παραδοσιακών οικισμών.
Ο κ.Γιαννημάρας έχει δηλώσει πως θα αγωνιστεί και για “μια νέα χάραξη του δρόμου, για να μπορέσει να δει επιτέλους την ανάπτυξή της η Μάνη, που τόσα έχει στερηθεί και της αξίζει”.

Δυτική Μάνη: Ορκίζεται Δήμαρχος ο Δημήτρης Γιαννημάρας
To Top