ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, δύο χρόνια μετά. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη δύο ατόμων. Τι ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την προ δύο ετών δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Την σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (28/04) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media.

"Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας" ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Και πρόσθεσε: "Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη".

Οι δύο συλλήψεις έγιναν κατόπιν σχετικού εντάλματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμφότεροι οι συλληφθέντες ενδέχεται να έχουν εμπλακεί και σε άλλη δολοφονία...

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ
To Top