ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δύο έγγραφα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας απαντά ο Νίκας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με δύο έγγραφα από την Εθνική Αρχή της Διαφάνειας απαντά ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο "Γαλάζιες ακρίδες και στην Καλαμάτα". Ο περιφερειάρχης παραθέτει τα έγγραφα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για τα οποία έχει η Αρχή  ήδη αποφανθεί από τις 17/10/2022 και από τις 18/11/2022  για την υπόθεση που "αποκάλυψε"  ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωσή του.

Νίκας: "Λασπολογία, σπίλωση και συκοφαντία από γνωστά για ψηφοθηρικούς λόγους"

«Επειδή για λόγους ψηφοθηρικούς συνεχίζεται η λασπολογία για το θέμα της επισκευής του κτηρίου της πρώην σχολής Παπαφλέσσα, στην Καλαμάτα, υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας αμέσως μόλις τέθηκε το εν λόγω ζήτημα προσέφυγε, με δική του πρωτοβουλία, στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας -στην οποία για το ίδιο θέμα έχουν προσφύγει και άλλοι- και η οποία εξέδωσε τις ανακοινώσεις, που παρατίθενται πιο κάτω.

Ως εκ τούτου, η όποια εξακολούθηση της αναφοράς στο συγκεκριμένο θέμα συνιστά πλέον λασπολογία, σπίλωση και συκοφαντία -ορμώμενη από γνωστά κέντρα για λόγους ψηφοθηρικούς και μόνο-, ενώ είναι συνιστώμενο η υιοθέτηση και διάδοσή της από στελέχη ορισμένων πολιτικών σχηματισμών να μη γίνεται αβασάνιστα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του- που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης- ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Άγνοια για την ανακοίνωση από τα κεντρικά, δηλώνουν Χαρίτσης και Μακρής

Να σημειωθεί οτι για τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν άγνοια, μιλώντας στο MessiniaLive τόσο ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργός, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος μάλιστα φάνηκε και ενοχλημένος, όσο και ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Γιώργος Μακρής. Να επισημάνουμε οτι η ανακοίνωση εκδόθηκε κεντρικά από το Τμήμα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του οποίου είναι ο βουλευτής Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: http://www.syriza.gr/article/id/140360/Tomeas-Diafaneias-SYRIZA---PS:-Galazies-akrides-kai-sthn-Kalamata.html

Με δύο έγγραφα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας απαντά ο Νίκας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
To Top