Αθλητισμός

Με δυνατή ομάδα η ΑΛΑΚ στο Πανελλήνιο Ταχύτητας στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη θα χτυπά το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης θα υποδεχτεί 45 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις κατηγορίες Ν&Α, Ε, Formula Saloon και Ιστορικών! Διοργανωτές είναι τα Σωματεία “Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων” (ΑΣΙΣΑ) και “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας θα έχει δυνατή εκπροσώπηση στην διοργάνωση με 5 συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, θα αγωνιστούν ο Χριστόφορος Αλεξόπουλος με Opel Ascona (κατηγορία Ε11), ο Νίκος Μπακόγιωργας με Toyota Corolla (κατηγορία Ε11 αλλά θα αγωνιστεί και στην Fsa2l), η Θεοδώρα Χόνδρου με Ford Siesta Cosworth (κατηγορία Ε12), ο Δημήτρης Λαγωνικάκος με Mazda mx5 (κατηγορία Fsa2l) και ο Κανέλος με Peugeot 106 (κατηγορία Fsa2l).

Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα του Στρατιωτικού Αεροδρομίου της Τρίπολης, έχει μήκος 2.200 μέτρων. Το Σάββατο από τις 7:30 έως τις 9:30 το πρωί θα λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης και στις 9:30 θα διεξαχθεί η ενημέρωση των αγωνιζομένων. Από τις 10:00 έως τις 12:30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές σε όλες τις κατηγορίες.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10 π.μ. θα ξεκινήσει το 15λεπτο Warm Up για την Κατηγορία Ν&Α και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Ο αγώνας έχει ώρα εκκίνησης 11:30 για τις Κατηγορίες Ν&Α και θα ακολουθήσουν οι κατηγορίες Ε, Ιστορικών και Formula Saloon.

Δημοφιλέστερα

To Top