Αθλητισμός

Δυναμική παρουσία του Σ.Α.Μ στον 7ο γύρο Κοντοβουνίων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/8/23 ο 7ος γύρος Κοντοβουνίων (8.000μ.) με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Κρόμπα κατοίκου Κορομηλιάς και μέλους του Σ.Δ.Υ.Μ.

Η διαδρομή ήταν κυκλική με αφετηρία και τερματισμό το χωριό της Κορομηλιάς και διέσχιζε τα γειτονικά χωριά Παλαιόκαστρο και Κυνηγού.

Παράλληλα, διεξήχθη και αγώνας 1000μ για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών. Την όλη διοργάνωση είχε αναλάβει ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κορομηλιώτων που στο τέλος του αγώνα στο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού είχαν ετοιμάζει παραδοσιακό γλέντι με φαγητό και μουσική για τους αθλητές και τους επισκέπτες.

Υποστηρικτές του αγώνα ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνηγού, Δήμος Μεσσήνης, Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας, Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης.

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης κατάφερε αγωνιστικά δυναμική παρουσία με τον Νίκο Ζερβάκο να κερδίσει την 2η θέση και τον Γιώργο Ψαλλίδα την 3η. Η Χριστίνα Χριστοπούλου κέρδισε την 2η θέση στις γυναίκες. Στον Δρόμο των 1000μ η Σταυρούλα Ψαλλίδα κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών.

Επιτυχώς ολοκλήρωσαν τον αγώνα ο Νίκος Αλεβίζος, ο Παναγιώτης Δούσης που για άλλη μία φορά εντυπωσίασε και ο Κώστας Δουρούμης.

Ο παραπάνω αγώνας ήταν ο τελευταίος αγώνας σε δημόσιο δρόμο για την φετινή σεζόν στην Μεσσήνη και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης που ο Σ.Α.Μ ήταν διοργανωτής ή συμμετείχε στην υποστήριξη του αγώνα.

Δυναμική παρουσία του Σ.Α.Μ στον 7ο γύρο Κοντοβουνίων
To Top