Νέα Προϊοντα

Δυναμική η είσοδος στα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας από την εταιρεία COLUMBIA!

Αποχαιρετήστε το κρύο!

Ανακαλύψτε τη Νέα Ανδρική, Γυναικεία και Παιδική συλλογή της εταιρείας COLUMBIA στα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας..

έως – 40% έκπτωση!

Με τα προϊόντα COLUMBIA μπορείτε άφοβα να απολαμβάνετε δραστηριότητες στην ύπαιθρο, όπως πεζοπορία, ιππασία, ψάρεμα, κυνήγι, αναρρίχηση, camping, κωπηλασία αλλά και τρέξιμο!

Όλα τα είδηείναι δοκιμασμένα σε όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που μπορεί να προκύψουν και σίγουρα αυτό κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

Με τα προιόντα COLUMBIA είστε πλήρως εφοδιασμένοι για να παραμείνειτε έξω σε κάθε δύσκολη συνθήκη!

Η εταιρία COLUMBIA κατασκευάζει ρούχα που σας διατηρούν ζεστούς, στεγνούς, δροσερούς και προστατευμένους, χάρη στις τεχνολογίες που την αναδεικνύουν.

Η τεχνολογία που σας κρατά στεγνούς είναι η Omni-Tech™. Η Omni-Tech παρέχει ανώτερη αδιάβροχη προστασία με εξαιρετική διαπνοή ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας. Επιπλέον, η τεχνολογία Omni-Wick απομακρύνει την υγρασία από το σώμα και διευκολύνει την γρήγορη εξάτμιση του ιδρώτα, διατηρώντας σας στεγνούς και άνετους.

Η τεχνολογία που σας κρατά ζεστούς είναι η Omni-Heat™ Reflective. Η Omni-Heat βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος με μικρές ασημένιες κουκίδες που αντανακλούν και διατηρούν τη θερμότητα που παράγει το σώμα.

Η τεχνολογία που σας κρατά προστατευμένους είναι ηOmni-Shield™και η Omni-Shade™. Η τεχνολογία Omni-Shield™ σας βοηθά να παραμείνετε στεγνοί και καθαροί εμποδίζοντας την απορρόφηση υγρών από τις ίνες του υφάσματος, δυσκολεύοντας έτσι τη δημιουργία λεκέδων, ενώ η τεχνολογία Omni-Shade™ μπλοκάρει τις υπεριώδεις ακτίνες UVA και UVB, εμποδίζοντας έτσι το έγκαυμα από τον ήλιο και τη μακροπρόθεσμη βλάβη στο δέρμα.

Γνωρίστε τη νέα συλλογή COLUMBIA με έκπτωση έως-40% και ετοιμαστείτε για τις αγαπημένες σας εξορμήσεις με τον πιο ζεστό και κατάλληλο εξοπλισμό.

Οι πιο έξυπνες αγορές γίνονται στα καταστήματα COSMOS Καλαμάταςσε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Ανακαλύψτε την συλλογή Columbia στα καταστήματα :

1) Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου – Καλαμάτα

2) Νέα Είσοδος/OUTLET – Καλαμάτα

#COLUMBIA #COSMOS#Kalamata

Δυναμική η είσοδος στα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας από την εταιρεία COLUMBIA!
To Top