Αθλητισμός

Δυναμικά Μαύρη Θύελλα ο Κώστας Βεργής- Τα είπε με Μαντζούνη

Το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά υπάρχουν και νέοι δυνατοί δεσμοί που οδηγούν τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις και επιθυμίες του Κώστα Βεργή.

Έτσι, για το νέο μέτοχο της Μαύρης Θύελλας δεν υπήρξε κανένα δίλημμα σχετικά με την ομάδα που θα υποστήριζε στο φιλικό προετοιμασίας της Καλαμάτας με το Διαβολίτσι, όπως ανέφερε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα στη Μικρομάνη.

Το Διαβολίτσι το αγαπώ, είναι ο τόπος καταγωγής μου, αλλά σήμερα είμαι Μαύρη Θύελλα”, έλεγε ο κάτοχος του 20% των μετοχών της ΠΑΕ Καλαμάτα που είδε όλο το ματς παρέα με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Παπασταμάτη, τον πρόεδρο του Διαβολιτσίου Γιάννη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Ράλλη και τον Θόδωρο Παπαθεοδωρίδη.

Μετά την ολοκλήρωση του ματς τα είπε και με τον Αλέξη Μαντζούνη με τον οποίo υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που έπιασε ο φακός του Messinialive.

Ο τεχνικός του Διαβολιτσίου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος καθώς οι νερατζούρι έδειξαν με την παρουσία τους πως θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα της ερχόμενης Κυριακής.

 

Δυναμικά Μαύρη Θύελλα ο Κώστας Βεργής- Τα είπε με Μαντζούνη
To Top