Αθλητισμός

Δούσης: “Τρέχω ακόμα λόγω της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ”!

“MΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ” ΔΗΛΩΝΕΙ Ο 85ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΗΣ

O υπεραθλητής μεγάλων αποστάσεων Παναγιώτης Δούσης θέλοντας να ευχαριστήσει για την προσφορά και τη συνεισφορά του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Διάπλαση” για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης για να κάνει ακόμα, αυτό που αγαπά όσο τίποτα, θέλησε να αφιερώσει μία πλακέτα από τις μεγάλες νίκες του στη Διοίκηση και το προσωπικό της!

Η “Διάπλαση” σε ανώτατο διοικητικό επίπεδο, τίμησε τον υπεραθλητή Παναγιώτη Δούση.Σε μία όμορφη εκδήλωση που έγινε στο κέντρο αποκατάστασης ο κ.Δούσης που αποτελεί παράδειγμα μίμησης, παρέλαβε την αθλητική φανέλα της “ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ” και αυτός έστειλε το πιο σημαντικό μήνυμα: με την δύναμη, τη θέληση και τον Αθλητισμό κατακτάς της ευζωία!

“Εάν δεν υπήρχε η “Διάπλαση” θα είχα σταματήσει να τρέχω εδώ και χρόνια, όμως τώρα είμαι αισιόδοξος αφού ξεπερνάω εύκολα τους τραυματισμούς και επιστρέφω πιο δυνατός, κάτι που σημαίνει ότι μπορώ να τρέχω μέχρι τα 100, πάντα με τη βοήθεια της Διάπλασης”, τόνισε ο 85χρονος αθλητής.

Παρά την ηλικία του και την σοβαρή επιβάρυνση που έχει ο οργανισμός του από τα αμέτρητα χιλιόμετρα που έχει τρέξει, εν τούτοις προγραμματίζει ήδη τις επόμενες εμφανίσεις του, αφού παρακολουθείται στενά από την ιατρική ομάδα της “Διάπλασης” και μάλιστα τόνισε “ενώ με είχαν ξεγραμμένο ότι δεν πρόκειται να ξανατρέξω μετά από μία σοβαρή επέμβαση κι έναν τραυματισμό, εγώ είμαι εδώ και συνεχίζω δυνατός”!

Εκ μέρους της “Διάπλασης” ο Πρόεδρος της ιατρός Βασίλης Τζωρτζάκης χαρακτήρισε τον κ. Δούση “παγκόσμιο φαινόμενο που είναι καμάρι όλης της Ευρώπης και είναι ο μοναδικός σε όλο τον κόσμο που τρέχει σε αυτή την ηλικία Μαραθώνιο”.

Η “Διάπλαση” χρησιμοποιεί τα τελειότερα μηχανήματα και θα τον βοηθάει τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια να περάσει τα 100 μετάλλια, ενώ το σημαντικό είναι ότι έχει περάσει το DNA του και σε επόμενη γενιά, στον εγγονό του τον μικρό Λευτέρη, που ενώ είναι μόλις τεσσάρων ετών, τρέχει 4 χιλιόμετρα την ημέρα!

Από την πλευρά της, η επιστημονική διευθύντρια του κέντρου “Διάπλαση” Αλεξάνδρα Καραβασίλη χαρακτήρισε τον κ.Δούση “έναν σύγχρονο υπερήρωα, τον Superman της “Διάπλασης”, αφού έχει δύναμη πάθος και θέληση και δεν τον εμπόδισαν τα σοβαρά προβλήματα και οι τραυματισμοί να αφήσουν αυτό που αγαπά”.

To Top