ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωροεπιταγές των σουπερμάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλος” για πολίτες που έχουν ανάγκη

Δωροεπιταγές των 10 ευρώ καθεμιά, συνολικής αξίας 400 ευρώ, που θα διανείμει ο Δήμος μέσω των Κοινωνικών του Δομών σε συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, προσέφερε σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο διευθυντής καταστήματος Καλαμάτας των σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», Γιώργος Κατσιφώλης. Η προσφορά αυτών των δωροεπιταγών γίνεται στο πλαίσιο εθελοντικής δράσης των σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Γιώργου Κατσιφώλη την εταιρεία «ΑΒ Βασιλόπουλος», που είναι χορηγός του Δήμου και προσφέρει μία ή δύο φορές την εβδομάδα τρόφιμα, τα οποία διανέμονται από το Δημοτικό Παντοπωλείο σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε, επίσης, για την προσφορά των δωροεπιταγών, που παραδόθηκαν στον Αντιδήμαρχο Παύλο Μπουζιάνη και μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας θα διανεμηθούν σε δικαιούχους.

O κ. Κατσιφώλης μίλησε στο MessiniaLive.gr για την δωρεά αυτή της ΑΒ αλλά και για την καθημερινή προσφορά κοντολήξιμων, που πανελλαδικά αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

To Top