Υγεία

Δώρο ζωής στο Πνευματικό – Η Αιμοδοσία Καλαμάτας στο κέντρο της πόλης!

Άτυπα εγκαίνια του νέου χώρου Αιμοδοσίας – Έκκληση για προσφορά αίματος όλο τον χρόνο

Aπό την Δευτέρα 6 Ιουλίου το Κέντρο Αιμοδοσίας Καλαμάτας με την αρμόδια υπηρεσία αιμοληψίας, μεταφέρθηκε από το ΚΕΦΙΑΠ που λειτουργούσε μέχρι πρότινος λόγω κορονοϊού, και  πλέον λειτουργεί, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με την είσοδο να είναι από την Αναγνωσταρά και Πανταζοπούλου. Ο χώρος είναι προσβάσιμος μετά από μια χρήσιμη παρέμβαση και για ΑμεΑ.

Σήμερα το απόγευμα στην νέα έδρα της Αιμοδοσίας, βρέθηκαν περισσότερο για να γνωστοποιήσουν το γεγονός, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι ιατροί του τμήματος αιμοδοσίας Ιωάννης Αδαμόπουλος και Αγγελική Καπόγλη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Λύρας και η Πρόεδρος και τα μέλη του Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας με την διαχρονική προσφορά τους.

Ο χώρος είναι εξαιρετικός και μεγάλος, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης για να εξυπηρετεί τους πάντες και έχει κι εύκολη πρόσβαση και το αίτημα έγινε αμέσως αποδεκτό από τον Δήμο Καλαμάτας και την Διοίκηση του Πνευματικού κέντρου, που έκαναν και τις απαραίτητες εργασίες στον χώρο.

Οι μέρες λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή και το ωράριο 08:00-13:30 πμ.
Η αιμοδότηση γίνεται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2721087902.
Τηλέφωνα για πληροφορίες: 27213 63153

To Top