ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δώρο των Τριτέκνων που … τάραξε την Αντιπεριφερειάρχη!

ΜΑΣ … ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ – ΠΩΣ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ

“ΦΑΡΜΑΚΕΡΕΣ” ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΙΦΕΡΗ

Mια…δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη στα εγκαίνια της 7ης Ανθοκομικής έκθεσης!
Ενώ λίγα λεπτά πριν ο Σύλλογος “Υπομονή” και η κ.Κεράνη της δώρισαν ένα όμορφο αναμνηστικό, λίγα μέτρα πιο κάτω, στο περίπτερο των Τριτέκνων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς δίνει πρώτα στον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα το δώρο του και στη συνέχεια στην Ελένη Αλειφέρη, η οποία, όπως συνηθίζεται, το ανοίγει να δει τι είναι!
Προς έκπληξη όλων την ακούμε να σχολιάζει: “Α, Φίδι! Καλέ, φίδι μου έδωσε! Εγώ λέω να αποφύγω τα φίδια κι εσείς μου το κάνετε δώρο! Εγώ φεύγω μακριά από τα φίδια”! Ο λόγος φυσικά για ένα βραχιόλι σε σχήμα φιδιού!
Προφανώς τα …φίδια έχουν σχέση με όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο δίμηνο στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας με τον κοριό και με τις δηλώσεις όλων όσων εμπλέκονται στο θέμα…
Το θέμα αυτό απασχολεί έντονα την Ελένη Αλειφέρη και το “κουβαλάει” μαζί της όπου κι αν πηγαίνει. Εδώ να επισημάνουμε, ότι δεν φαίνεται να απολαμβάνει τις δημόσιες εμφανίσεις της με την ίδια θέρμη, όπως έκανε πριν τον “κοριό”.

ΝΙΚΑΣ: “ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ”

Αμέσως ο Δήμαρχος για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και την αμηχανία λέει ότι “Το φίδι είναι ευτυχία! Το δηλητήριο (του φιδιού) μπορεί να είναι και φάρμακο”, συμπληρώνοντας την σύζυγό του που σχολίασε “το φίδι είναι φίλος“!

Αμήχανοι όλοι μαζί, αφού έστειλαν τα … φιδίσια μηνύματα, συνέχισαν την ξενάγηση στην έκθεση.

To Top