Υγεία

Δωρίζει όλο τον εξοπλισμό της Νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας ο Αχ.Κωνσταντακόπουλος

ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΤΑΣ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Στη δωρεά όλου του σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Καλαμάτας προχώρησε ο επιχειρηματίας και συμπατριώτης μας Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.
Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει έξι (6) κρεβάτια, πέντε (5) πολυθρόνες και ένα (1) θάλαμο κάθετης νηματικής ροής.
Στόχος είναι αρχές Σεπτέμβρη η νέα Μονάδα να είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Μια τόσο σημαντική συμβολή στον εξοπλισμό της νέας μονάδας είναι ζωτικής σημασίας για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς σε μηνιαία βάση ήδη υλοποιούνται 300 χημειοθεραπείες.


Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου: “Με μία ευγενική χειρονομία, για ακόμη μία φορά, ο κ.Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος συμβάλλει στην υλοποίηση που έχει θέσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την δημιουργία και λειτουργία μίας νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας.
Αντιλαμβανόμενος το ευαίσθητο θέμα της θεραπείας του καρκίνου και ύστερα από συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου προχωρά στην δωρεά όλου του απαραίτητου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για την δημιουργία της νέας μονάδας”.

Με αφορμή τη νέα δωρεά του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος συμπλήρωσε:

“Για ακόμη μία φορά ο συμπατριώτης μας κ.Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος βρίσκεται αρωγός και συμπαρίσταται στην συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο μας.

Θέλω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπολοίπων συνεργατών μου να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για αυτή του την απόφαση να συνδράμει με την δωρεά έξι (6) κρεβατιών, πέντε (5) πολυθρόνων και ενός (1) θαλάμου κάθετης νηματικής ροής.
Τέτοιες πράξεις αντανακλούν το μεγαλείο της Ανθρωπιάς που τον χαρακτηρίζει και η Αγάπη του για τον Συνάνθρωπο. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε αυτός και η οικογένειά του να είναι πάντα καλά.»
Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας της Ν.Μ.Καλαμάτας,Αδαμόπουλος Ιωάννης δήλωσε:
« Μετά από 17 χρόνια λειτουργίας στους χώρους του νέου Νοσοκομείου ήταν επιτακτική ανάγκη η λειτουργίας μίας αυτοτελούς μονάδας Χημειοθεραπείας.

Πολλές μορφές καρκίνων σήμερα είναι ιάσιμες. Οφείλουμε να προσφέρουμε στους ασθενείς όχι μόνο την καλύτερη δυνατή θεραπεία αλλά να τους εξασφαλίσουμε και τις καλύτερες συνθήκες νοσηλείας.

Την επιτακτική αυτή ανάγκη θα καλύψει η λειτουργία της νέας μονάδας χημειοθεραπείας. Άξιος συγχαρητηρίων και άξιος συνεχιστής της παρακαταθήκης του αείμνηστου πατρός του, Καπετάν Βασίλη, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος

Δωρίζει όλο τον εξοπλισμό της Νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας ο Αχ.Κωνσταντακόπουλος
To Top