ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν για ένα χρόνο καθαριστικά KLINEX σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Μεσσηνίας

“Μία ακόμα δράση υλοποιεί το Κέντρο Κοινότητας Καλαμάτας. Συγκεκριμένα σε συνεργασία με την εταιρεία UNILEVER-KLINEX υλοποιείται το πρόγραμμα «ΚΑΘΑΡΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ».

Το πρόγραμμα, αφορά δωρεάν παροχή καθαριστικών προϊόντων για ένα έτος σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Η δράση υλοποιείται με τη βοήθεια της υπεύθυνης του προγράμματος εκ μέρους της εταιρείας Κλαίρης Κουντούρη και με τη σύμφωνη έγγραφη απόφαση της Διευθύντριας της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Θεοφανίας Σιούτη, ενώ για το πρόγραμμα ενημέρωση έλαβε ο Αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης” επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ 31 ΝΟΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ 

Η KLINEX, μέσα από το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» το οποίο υλοποιεί από το 2016, με δεδομένες τις ανάγκες υγιεινής που έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του Covid-19, όχι μόνο συνεχίζει αλλά αυξάνει τη δωρεά καθαριστικών απολυμαντικών προϊόντων σε περισσότερα σχολεία, στηρίζοντας την εθνική προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας και των Δήμων για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον.

Η χλωρίνη εξάλλου αποτελεί αναγνωρισμένο συστατικό τόσο οικιακής όσο και επαγγελματικής απολύμανσης και περιλαμβάνεται στις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ήδη, στο πλαίσιο του «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», η Klinex έχει προσφέρει τα 4 τελευταία χρόνια τουλάχιστον 210 τόνους καθαριστικών προϊόντων, σε περισσότερα από 280 δημόσια δημοτικά σχολεία, σε 31 νομούς της Ελλάδας.

Δωρεάν για ένα χρόνο καθαριστικά KLINEX σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Μεσσηνίας
To Top