ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά απινιδωτή από τον Σύλλογο Μεσσηνίων της Νέας Υόρκης στην Πυροσβεστική Καλαμάτας

Παραδόθηκε σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας ένας σύγχρονος αυτόματος απινιδωτής AED προσφορά του Συλλόγου Mεσσηνίων Νέας Υόρκης Ο Αριστομένης, ο οποίος θα τοποθετηθεί στην Υπηρεσία.
Την παράδοση έκανε ο Σταύρος Γιαννόπουλος, τ. Πρόεδρος του Συλλόγου παρουσία του εκπροσώπου του συλλόγου Φώτη Τσίχλη, του Διοικητή της ΠΥ Καλαμάτας Θανάση Κατσαφάδου κι Αξιωματικών του Σταθμού.

Γεωργανάς: “Δώρο ζωής ο απινιδωτής”

Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πύραρχος Δημήτρης Γεωργανάς, αφού ευχήθηκε να είναι αχρείαστος και είπε πως άμεσα σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, θα γίνει εκπαίδευση σε όλους τους υπαλλήλους, χαρακτηρίζοντας τον απινιδωτή ως δώρο ζωής, ευχαριστώντας τον Σύλλογο κι εκ μέρους του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Γιαννόπουλος: “Θα είμαστε πάντα δίπλα σας”

Από την πλευρά του, ο τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Γιαννόπουλος, μεταβίβασε τα χαιρετίσματα του Προέδρου Γιώργου Μασουρίδη, που είναι και Πυροσβεστικός Υπάλληλος στην Ασφάλεια Αεροδρομίου της Νέας Υόρκης και συγκινημένος δήλωσε πως ο Σύλλογος θα είναι πάντα δίπλα στο Σώμα και θα βοηθάνε και θα υποστηρίζουν όσο μπορούνε τον τόπο μας, τη Μεσσηνία.

Να σημειωθεί ότι αύριο το πρωί,  ο Σύλλογος Mεσσηνίων Νέας Υόρκης “Ο Αριστομένης”, θα παραδώσει ακόμα έναν απινιδωτή στον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, ώστε να βρίσκεται πάντα στο χώρο των Δικαστηρίων ο εξοπλισμός που σώζει ζωές.

Δημοφιλέστερα

To Top