ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δοξολογία για το νέο έτος στην Υπαπαντή και κοπή της βασιλόπιτας στο Διοικητήριο

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας εορτάσθηκε σήμερα, στην Καλαμάτα η πρώτη μέρα του Νέου Χρόνου.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την καθιερωμένη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, παρουσία τοπικών Αρχών, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολούθως ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και ευχήθηκε σε όλους για ευλογημένο και ευτυχές νέο έτος με υγεία, τονίζοντας ότι η πανδημία και οι όποιες δοκιμασίες με υπομονή, αγάπη και αλληλεγγύη θα ξεπεραστούν.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, Άννα Καλογεροπούλου, Ανδρέας Τσουκαλάς, οι Περιφ. σύμβουλοι Αντωνία Μπούζα και Τάσος Σαρδέλης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας Σμήναρχος (I) Κωνσταντίνος Καραβλίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Δημήτρης Πολίτης,  oι Αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης και Αναστάσης Σκοπετέας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας ο Παύλος Κρανιώτης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος.

To Top