Επί Σκηνής

ΔΗΠΕΘΕΚ: Για πρώτη φορά επαγγελματικός θίασος στο Λαδά!

Την πέμπτη κατά σειρά παράσταση έδωσε χτες βράδυ στο πανέμορφο χωριό του Ταυγέτου στο Λαδά το ΔΗΠΕΘΕΚ με “Το τάβλι”, με τον Πέρη Μιχαηλίδη να παίζει και να σκηνοθετεί και τον Φίλιππο Σοφιανό να συμπρωταγωνιστεί.

Αντί για ρεπορτάζ, θα βάλουμε αυτούσια τα λόγια της θεατρολόγου και εκπαιδευτικού Άννας Ρεσβάνη που βρέθηκε στο Λαδά και παρακολούθησε την παράσταση!
“Είναι από τις στιγμές που νιώθεις απλά τυχερός, όταν βρίσκεσαι θεατής σε μια καλή παράσταση σαν αυτή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. Η παρτίδα τάβλι παίχτηκε για μας στο γραφικό χωριουδάκι Λαδά. Πραγματικά ο στόχος επιτεύχθηκε, άνθρωποι που δεν έχουν δει θέατρο, εντυπωσιάζονται γιατί το ίδιο το θεατρο πάει σε αυτούς. Είδα λοιπόν μια γιαγιά με τσεμπερι μπροστά μου να κοίτα περίεργα τρεις ανθρώπους να κρατούν δίπλα της τα κινητά για να βγάλουν φωτογραφία τους ηθοποιούς. Αργότερα μιλούσε στις νεότερες διπλανές της και όταν της είπαν να μην μιλάει, (εννοείται για τους ρόλους έλεγε, πως μιλάνε οι γιαγιάδες στην τηλεόραση καμιά φορά) αυτή τότε ρώτησε” με ακούν;”.
Κάτι τέτοιες στιγμές το θέατρο με κάνει και το αγαπώ περισσότερο! Δοκιμάστε να πάτε σε ένα από αυτά χωριουδάκια και θα με θυμηθείτε! Αυτή η παρτίδα τάβλι αξίζει!

Σήμερα “Το τάβλι” θα παιχτεί στο Αριοχώρι στις 21:15.

ΔΗΠΕΘΕΚ: Για πρώτη φορά επαγγελματικός θίασος στο Λαδά!
To Top