Τροφή για σκέψη

Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης για μεταμόσχευση νεφρού σε παιδί εργαζόμενου της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ

ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τον δικό τους αγώνα στήριξης και συμπαράστασης στο δράμα που βιώνει εργαζόμενος μέλος του Σωματείου ΔΕΥΑ Μεσσηνίας δίνουν οι συνάδελφοί του, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να γίνει η μεταμόσχευση νεφρού από τον εργαζόμενο πατέρα στο 18 χρονο παιδί του, που πάσχει από τα 6 του χρόνια από νεφρική ανεπάρκεια.

Έτσι, διοργανώνουν την Τρίτη 8 Μαϊου στις 20.30 φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης και συμπαράστασης μεταξύ του Σωματείου των εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσήνης και του Συλλόγου Παλαιμάχων ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, με εισιτήρια των 2 ευρώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Το Σωματείο μας διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης, για συνάδελφό μας πού το ένα παιδί του (18 χρονών), από τα έξι πού έχει, πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια. Για τον σκοπό των εξόδων της μεταμόσχευσης νεφρού από τον Πατέρα προς το παιδί, έχουμε εκδώσει εισιτήρια των 2 ευρώ και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης να ενισχύσουν την προσπάθεια μας.
Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη 8 Μάη και ώρα 8:30 στο γήπεδο Μπαχράμης, πού μας παραχώρησε ο Αθλητικός οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, μεταξύ του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ και του Συλλόγου Παλαιμάχων ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Σε συνέντευξη Τύπου πού παραχώρησαν τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Μιχαλόπουλος Κώστας και Βενετσάνος Δασκαλάς, μαζί με τον Αγγελο Σκαφιδά εκπρόσωπο των Παλαιμάχων του Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, κατήγγειλαν την πολιτεία για την πολιτική ιδιωτικοποίησης της υγείας, πού μας αναγκάζει σε κινήσεις αλληλεγγύης, για ζητήματα πού θα έπρεπε να είναι λυμένα και υποχρέωση του Κράτους”.

Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης για μεταμόσχευση νεφρού σε παιδί εργαζόμενου της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας
To Top