ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καλαμάτας: Επίσκεψη στην Άμφεια με σύνθημα “νίκες παντού”

Η Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια ανάπτυξης της εξωστρέφειας της τοπικής οργάνωσης, αλλά και της ανάγκης επικοινωνίας με τα μέλη της παράταξης, επισκέφτηκαν χθες το βράδυ την Άμφεια, δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Καλαμάτας.

Σε μια ορεινή περιοχή του Δήμου, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους της περιοχής, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα της πολιτκής επικαιρότητας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, “για ακόμη μια φορά, διαπιστώθηκε η υψηλή αποδοχή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη της χώρας που μπορεί να επαναφέρει με σιγουριά την κανονικότητα στην καθημερινότητα των πολιτών. Όπως ήταν φυσικό, στις συζητήσεις με τους πολίτες, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, τα αγροτικά ζητήματα με έμφαση στην “κακή” ελαιοκομική χρονιά, αλλά και η πρόσφατη ψήφιση από την κυβέρνηση της κακής και ανιστόριτης συμφωνίας των Πρεσπών.

Το 2019, είναι έτος τριπλών εκλογών. Η ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της τόσο σε οργανωτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Με το σύνθημα “Νίκες Παντού”, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μέχρι και στον τελευαταίο πολίτη του πιο απομακρυσμένου χωριού του Δήμου μας, την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για να σηκώσουμε την πατρίδα μας ξανά στα πόδια της”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καλαμάτας: Επίσκεψη στην Άμφεια με σύνθημα “νίκες παντού”
To Top