ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Ανεξαρτητοποιήθηκαν Αγγελή και Δούβας

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δυο ανεξαρτητοποιήσεις είχαμε πριν λίγο, με το “καλησπέρα”, στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας. Με την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου ανεξαρτητοποιήθηκαν δύο σύμβουλοι. Η Μαρία Αγγελή από την παράταξη του Μανώλη Μάκαρη και ο Γιάννης Δούβας από την παράταξη του Δημήτρη Κουκούτση. Αμφότεροι δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση, αλλά έστειλαν επιστολές ανεξαρτητοποίησης που αναγνώστηκαν από τον πρόεδρο του Δ.Σ.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ

Ο απόλυτος τραγέλαφος. Με ψήφισμα(!) η παράταξη της Δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου ζητά την παραίτηση του μέχρι πρότινος συνεργάτη της και πλέον καταδικασθέντα για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Να υπενθυμίσουμε ότι ότι, όταν τον Οκτώβριο του 2019 η παράταξη Μάκαρη είχε φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισμα κατά της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με Κουκούτση και της συμμετοχής του σε όργανα Διοίκησης του Δήμου, το οποίο υπερψηφίστηκε από τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Κοσμόπουλου, Κουζή, Μάκαρη, Αντωνόπουλου), οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου είχαν καταψηφίσει τότε το συγκεκριμένο ψήφισμα. Σήμερα, μετά τη δικαστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, φαίνεται πως άλλαξαν άποψη.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

Έξω από το αμφιθέατρο “Αλεξανδρος Κουμουνδούρος” που αυτή την ώρα διεξάγεται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού, πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαρίστριες του Δήμου Καλαμάτας, οι οποίες ζητούν να γίνουν πλήρους απασχόλησης από μερικής που είναι τώρα. “Πλήρης εργασία για καθαρά σχολεία. Τέρμα πια στην κοροϊδία!”, το σύνθημα των καθαριστριών.

 

To Top