Μουσική

To Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας γιορτάζει τα Χριστούγεννα: Συναυλίες, 2 μουσικά παραμύθια και ένα Gala!

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, όπως και κάθε χρόνο, φορά τα γιορτινά του και καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με όλες του τις δυνάμεις. Στις επόμενες μέρες πολλές μουσικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, ενεργοποιώντας πάνω από 300 μαθητές και όλους σχεδόν τους καθηγητές του!

 

ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Αρχή το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 όπου η λιλιπούτεια χορωδία του Ωδείου και ένα σύνολο από φλάουτα -υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της Βίκης Βασιλειάδη- θα ψάλει κάλαντα από την Θράκη και την Κρήτη στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας.

 

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΦΛΑΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥ

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από τις συνολικά τέσσερις Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.Η τάξη φλάουτου της Βίκης Βασιλειάδη θα συνεργαστεί με την τάξη πιάνου και μουσικής δωματίου της Μαρίας Παπαπετροπούλου σε ένα πρόγραμμα ευχάριστο και γιορτινό με ελεύθερη είσοδο.

 

“ΜΙΑ…ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΜΕΡΑ”: ΔΥΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, “μια….ασυνήθιστη μέρα” θα ηχήσει στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στις 20.30 το βράδυ, όπου η παιδική και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα συνοδεύσουν τις χορωδίες του Ωδείου σε δύο μουσικά παραμύθια του Στάθη Γυφτάκη σε αφήγηση Σταυρούλας Δαμήλου και Λίλλυς Τριαντάρη, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ, και διεύθυνση Ιβάν Μάτζαρη, ενώ τους φωτισμούς έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Λαμπής.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΒΙΟΛΙΟΥ

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 17:00 και στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, η τάξη βιολιού της Γεωργίας Τσολάκη θα παρουσιάσει μια γιορτινή συναυλία με έντονο γιορτινό χρώμα ενώ τέλος,

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ GALA ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00, ένα Χριστουγεννιάτικο Gala από τους Καθηγητές αλλά και σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Γενική είσοδος 5 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS (προπώληση εισιτηρίων στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κάθε μέρα από 15:00 έως 21:00)

To Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας γιορτάζει τα Χριστούγεννα: Συναυλίες, 2 μουσικά παραμύθια και ένα Gala!
To Top