Μουσική

Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας: Πρόβες στην ταράτσα με δροσούλα και υπέροχη θέα!

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας συνεχίζει τις πρόβες της στην … ταράτσα του κτηρίου της, για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι που θα παρουσιάσει έργα από οπερέτες, μιούζικαλ, ιταλικές κοντσονέτες και μουσική από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο!

Με φόντο την Υπαπαντή και το Κάστρο της Καλαμάτας οι πρόβες της Φιλαρμονικής στην ταράτσα του κτηρίου!

Καλύτερο χώρο ο μαέστρος Κώστας Νικολέας και οι μουσικοί δεν θα μπορούσαν να βρουν, αφού έχει χώρο για να τηρούνται οι αποστάσεις, έχει δροσούλα τώρα το καλοκαίρι και φυσικά απίστευτη θέα την πανέμορφη Καλαμάτα μας!

Την Κυριακή στο Κάστρο

Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 στις 21.00, στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, η Φιλαρμονική παρουσιάζει την παράσταση «O Sole Mio». Τραγουδούν: Μαριλένα Κυριακόπουλου & Αλέξανδρος Σταυρόπουλος.
Η είσοδος είναι δωρεάν με δελτία.
Τα δελτία θα διατίθενται καθημερινά 6μμ μέχρι 8μμ στο κτήριο της Φιλαρμονικής (Υπαπαντής 25 3ος όροφος) και στο Κάστρο την ημέρα της συναυλίας.

Το κοινό κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης, θα πρέπει να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου, ώστε να υπάρχει ασφαλή αναμονή, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο.

Το κοινό τοποθετείται στο χώρο της παράστασης, στις προκαθορισμένες θέσεις με βάση τα δελτία εισόδου.

Επίσης θα υπάρχει καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων και υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας του κοινού και των εργαζομένων κατά την είσοδο και έξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Φιλαρμονική Καλαμάτας: “Ο Sole Mio” την Κυριακή στο Κάστρο Καλαμάτας

To Top