ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας: Με δυο νέες μηχανές ενίσχυσε τον στόλο της

Με δυο καινούργιες μηχανές μεγάλου κυβισμού ενίσχυσε από σήμερα τον στόλο της η Δημοτική Αστυνομία. Η απόκτησή τους έγινε μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αστυνομίας, στον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, αίτημα που έγινε αποδεκτό. 

Σήμερα το πρωί έγινε η παράδοση παραλαβή στην υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας και οι μηχανές ήδη τέθηκαν στην διάθεσή της, σε θέματα εποπτείας, αστυνόμευσης, ρύθμισης του κυκλοφοριακού και σε ό,τι άλλο θέμα προκύψει.
Η Δημοτική Αστυνομία πλέον διαθέτει δυο περιπολικά οχήματα, ένα αγροτικό 4Χ4, δυο ηλεκτρικά ποδήλατα και τις δυο νέες μηχανές.

Η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας με νέα μέσα κάθε μορφής την κάνει πιο σύγχρονη και πιο αποτελεσματική, προς όφελος του Δημότη αλλά και την καθιστά επιχειρησιακά ικανότερη εν όψει της ίδρυσης του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Αστυνόμευσης του Δήμου Καλαμάτας με έδρα το Ιστορικό Δημαρχείο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Διευθυντής της ΔΑ Γιώργος Πετρόπουλος, ο άμισθος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, επιφορτισμένος με τον συντονισμό θεμάτων δημοτικής αστυνόμευσης Κώστας Παπαδάκης και οι εργαζόμενοι που είχαν πρωινή βάρδια.

To Top