ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δήμος Πύλου- Νέστορος: Διευκολύνσεις για Κτηματολόγιο με αποδεικτικό εμπρόθεσμης προσέλευσης και Ειδικά Κέντρα Εξυπηρέτησης

Με αφορμή την εκπνοή της προθεσμίας για υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο σε 10 μέρες-29 Νοεμβρίου, ο Δήμος Πύλου-Νέστορος διευκολύνει τους δημότες του με τη δυνατότητα να κλείσουν συγκεκριμένο ραντεβού για τη δήλωσή τους και να μεταβούν σε μεταγενέστερο χρόνο, αφού πρώτα λάβουν “αποδεικτικό εμπρόθεσμης προσέλευσης”. Επίσης τις 3 τελευταίες ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας θα λειτουργήσουν Ειδικά Κέντρα Εξυπηρέτησης σε Πύλο, Χώρα, και Μεθώνη, προκειμένου να βοηθήσουν στην υποβολή των αιτήσεων και να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

Τι αναφέρει ο Δήμος Πύλου Νέστορος

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (ΡΑΝΤΕΒΟΥ)

Αφορά στις ιδιοκτησίες όλων των ΟΤΑ του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Σας ενημερώνουμε ότι η τελευταία ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής της Δήλωσης στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ είναι η 29η Νοεμβρίου 2019
Εάν δεν μπορείτε να υποβάλετε τη Δήλωση σας μέχρι 29/11/2019, επειδή π.χ σας λείπουν στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε από σήμερα Αποδεικτικό Εμπρόθεσμης Προσέλευσης και να κλείσετε συγκεκριμένο ραντεβού για την υποβολή της Δήλωσης σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η έκδοση του Αποδεικτικού Εμπρόθεσμης Προσέλευσης και ο καθορισμός της ημερομηνίας κατάθεσης της Δήλωσης σας (ραντεβού), μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

• Ηλεκτρονικά στο  http://www.ktimamessinia.gr
Η έκδοση του Αποδεικτικού ηλεκτρονικά από το παραπάνω site είναι εξαιρετικά απλή και σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία αναμονής στο Γραφείο Κτηματογράφησης και μάλιστα σε περίοδο πολύ μεγάλης προσέλευσης.
• Σε ένα από τα γραφεία παραλαβής Δηλώσεων στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας, στο Σουληνάρι και στο Πεταλίδι.
• Στα ειδικά κέντρα εξυπηρέτησης που θα λειτουργήσουν, μόνο για τον λόγο αυτό, στην Πύλο, στη Μεθώνη και στη Χώρα από Τετάρτη 27 έως και Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2721069464.

Δήμος Πύλου- Νέστορος: Διευκολύνσεις για Κτηματολόγιο με αποδεικτικό εμπρόθεσμης προσέλευσης και Ειδικά Κέντρα Εξυπηρέτησης
To Top