ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Πύλου-Νέστορος: Αλυσίδα αγάπης για τη διανομή κατ’οίκον σε 335 οικογένειες-δικαιούχους ΤΕΒΑ

Τι αναφέρει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μια αλυσίδα αγάπης, που αγκάλιασε όλο τον Δήμο Πύλου-Νέστορος, στήθηκε σήμερα το πρωί, από τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο του προγράμματος διανομής τροφίμων, σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, με επικεφαλής την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποίησε σήμερα διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (άπορους ΤΕΒΑ). Η συγκεκριμένη διαδικασία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με τίτλο «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», προγραμματικής περιόδου 2014-2020».

«Ένας μεγάλος κύκλος αγάπης απλώθηκε σήμερα στο Δήμο μας, καθώς καταφέραμε, με τη συνεργασία όλων των δημοτικών υπαλλήλων και αυτοδιοικητικών στελεχών, να διανείμουμε κατ’ οίκον, μέσα σε λίγες ώρες, 20 είδη τροφίμων σε 335 οικογένειες, αναλογικά με τα μέλη της κάθε μίας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες των ημερών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, τονίζοντας: «Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος για τη θερμή ανταπόκριση όλων και γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω:
Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο και τον Υπεύθυνο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Μεσσηνίας Δημήτριο Λαμπρόπουλο.
Ευχαριστώ τους Δημοτικούς Υπαλλήλους της αρμόδιας Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και των ΚΔΑΠ.
Επίσης, ευχαριστώ τόσο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αναστάσιο Χρονόπουλο, όσο και όλους τους Αντιδημάρχους και Προέδρους των Κοινοτήτων.
Είναι σημαντικό το έργο όλων, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Νιώθω ικανοποίηση βλέποντας τους συναδέλφους μου να εργάζονται με ζήλο και εγρήγορση, για την προσφορά στον συμπολίτη τους».

Δήμος Πύλου-Νέστορος: Αλυσίδα αγάπης για τη διανομή κατ’οίκον σε 335 οικογένειες-δικαιούχους ΤΕΒΑ
To Top