ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Οιχαλίας: Ορκίστηκε η νέα Δήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Μητροπολίτης Μεσσηνίας: “Ανάπτυξη χωρίς ευημερία του λαού δεν έχει περιεχόμενο”

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019, στο Μελιγαλά η ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε στη Δήμαρχο κάθε επιτυχία στο έργο της, τονίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία του λαού. “Ανάπτυξη χωρίς ευημερία του λαού δεν έχει νόημα και περιεχόμενο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Θα είμαστε κοντά στον Δημότη, χωρίς διακρίσεις
Από την πλευρά της η νέα Δήμαρχος τόνισε τη δέσμευσή της να διοικήσει με ήθος, διαφάνεια και συνεργασία, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Επίσης υποσχέθηκε ότι: “θα είμαι κοντά στον δημότη και του πιο απομακρυσμένου χωριού, δίνοντας καθημερινά σκληρό αγώνα με εντιμότητα, διαφάνεια, συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικότητα“.
Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά συναγωνιστές!
Θα δίνουνμε πάντα λόγο σε εσάς με διαφάνεια. Στο τέλος θα είμαστε όλοι υπερήφανοι για την θητεία μας και η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή“.

Στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας που ακολούθησε, παραβρέθηκαν μαζί με δεκάδες δημότες, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα κι Ελένη Αλειφέρη, και οι νέοι Δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας κι ο απερχόμενος Δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος.

Δήμος Οιχαλίας: Ορκίστηκε η νέα Δήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου
To Top