ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Μεσσήνης: Ξεκινά και πάλι η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Ο Δήμος Μεσσήνης, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιήσει διανομή τη Δευτέρα και την Τρίτη 3 και 4 Φεβρουαρίου 2020.

Θα διανεμηθούν 10 διαφορετικά είδη τροφίμων στους δικαιούχους και συγκεκριμένα μοσχάρι, ρύζι, φέτα, πατάτες, φασόλια, φακές, ζάχαρη, μήλα, κρεμμύδια, και ντοματοπολτός, αναλογικά με τα μέλη κάθε οικογένειας.

Η διανομή θα γίνει κατά τις ώρες 8:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ. Για τον λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων τηλ: 2722360185.

Δήμος Μεσσήνης: Ξεκινά και πάλι η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ
To Top