ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Καλαμάτας:”Καμία συνεδρίαση ΦΟΔΣΑ δεν έχει προγραμματιστεί”

Ο Δήμος Καλαμάτας για ακόμα μια φορά διαψεύδει δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία σήμερα Δευτέρα θα συνεδρίαζε ο ΦΟΔΣΑ(Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων).

Στην ανακοίνωσή του που φέρει τον τίτλο με ερωτηματικό “Η συνεδρίαση (;) του ΦΟΔΣΑ”, ο Δήμος Καλαμάτας αναρωτιέται σε ποια συνεδρίαση αναφέρεται το δημοσίευμα, αφού καμία δεν έχει προγραμματιστεί από τον ΦΟΔΣΑ, ούτε έχουν επιδοθεί προσκλήσεις για κάτι τέτοιο.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

“Στον τοπικό Τύπο έλαβε ευρεία δημοσιότητα, σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ, με αντικείμενο την ψήφιση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΦΟΔΣΑ και Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Όμως, καμία συνεδρίαση με αυτό το αντικείμενο ή με κάποιο άλλο δεν είχε προγραμματισθεί και, φυσικά, δεν είχαν σταλεί οι κατά το νόμο προβλεπόμενες προσκλήσεις.

Βέβαια, συνεδρίαση έπρεπε να γίνει, γιατί ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος είχε ορίσει ως καταληκτική ημερομηνία για το παραπάνω ζήτημα τη σημερινή, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017″.

Δήμος Καλαμάτας:”Καμία συνεδρίαση ΦΟΔΣΑ δεν έχει προγραμματιστεί”
To Top