ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Καλαμάτας: Υπεύθυνη η ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος

Τη ΔΕΗ “δείχνει” ως υπεύθυνη ο Δήμος Καλαμάτας για τις διακοπές ρεύματος που βύθισαν στο σκοτάδι τη μισή πόλη της Καλαμάτας, αλλά και άλλους δήμους το διήμερο που μας πέρασε.
Η πόλη της Καλαμάτας αλλά και τα περίχωρα μόλις σκοτεινιάσει βυθίζονται στο σκοτάδι, αφού δεν λειτουργεί ο Δημοτικός Φωτισμός, και η συσκότιση δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία των κατοίκων, ενώ ελλοχεύει και κίνδυνος ατυχήματος, αφού ο φωτισμός είναι ανεπαρκής, αλλά και η ακεραιότητα και η ασφάλεια πεζών που για να πάνε σπίτια τους επιστρατεύουν φακούς!
Ο Δήμος έγινε δέκτης πολλών παραπόνων και διαμαρτυριών από τους δημότες και εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, όπου κατονομάζει ως υπεύθυνη τη ΔΕΗ, καθώς η βλάβη διαπιστώθηκε στον Υποσταθμό της ΔΕΗ στο Ασπρόχωμα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Υπεύθυνη είναι η ΔΕΗ για τις διακοπές στη ρευματοδότηση και τα πολλά προβλήματα τα οποία παρουσιάσθηκαν στο δημοτικό φωτισμό στο Δήμο Καλαμάτας αλλά και σε άλλους Δήμους, το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Ιουλίου αντίστοιχα.

Το πρόβλημα εστιάζεται στο σύστημα έναυσης και σβέσης του δημοτικού φωτισμού που βρίσκεται στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Ασπρόχωμα”.

Δήμος Καλαμάτας: Υπεύθυνη η ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος
To Top