ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Δήμος Καλαμάτας στην “Πελοπόννησος EXPO 2024”

Στο περίπτερο της ΠΕΔ και ο Δήμος Καλαμάτας-Χιλιάδες επισκέπτες αναμένονται το πενθήμερο στην "Πελοπόννησος EXPO"

Ξεκινά αύριο, Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, στη Τρίπολη, η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου. Η «Πελοπόννησος Expo» αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου, από τον επιχειρηματικό κόσμο και όχι μόνο. Λαμβάνει χώρα για πέντε μέρες, έως και τις 14 Απριλίου, στις άρτια διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στην φετινή «Πελοπόννησος Expo» στο περίπτερο που διαμόρφωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ), ώστε να έχουν παρουσία στην έκθεση όλοι οι ενδιαφερόμενοι Δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στο περίπτερο θα βρίσκονται διαφημιστικά του Δήμου, έντυπο υλικό τουριστικής προβολής καθώς και εκπρόσωπος του Δήμου για να δίνει τις σχετικές πληροφορίες και διευκρινίσεις στους επισκέπτες της Έκθεσης.

Βασιλόπουλος: "Ευκαιρία για τους δήμους μας να αναδείξουμε το δικό μας τουριστικό προϊόν"

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ανέφερε σχετικά με την «Πελοπόννησος Expo»: “Αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να προβάλλουν το έργο τους, τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με έμφαση στην καινοτομία, την εξωστρέφεια, την παραγωγικότητα, καθώς χιλιάδες κόσμου αναμένεται να επισκεφτεί την έκθεση τις επόμενες μέρες. Είναι μια ευκαιρία όμως και για τους Δήμους μας να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τις περιοχές μας, το δικό μας τουριστικό προϊόν, ενόψει και της θερινής περιόδου που αναμένεται φέτος ιδιαίτερα δυναμική από άποψη επισκεψιμότητας”.

Δημοφιλέστερα

To Top