ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ορίστηκαν οι έξι Αντιδήμαρχοι

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ – 4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΠΔΔ

Τους έξι Αντιδημάρχους του Δήμου Καλαμάτας που θα αναλάβουν τα χαρτοφυλάκιά τους μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Οι 6 αντιδήμαρχοι, εκ των οποίων οι 4 προέρχονται από την παράταξη του Δημάρχου και δύο από την αντιπολίτευση, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ,είναι:

Γιώργος Φάβας Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Περιουσίας,
Ελένη Αλειφέρη Αντιδήμαρχος Τοπικής ανάπτυξης, Τουρισμού κι Επιχειρηματικότητας,
Νίκος Μπασακίδης Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, νέων τεχνικών έργων, προγραμματισμού και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,

Γιάννης Μπάκας Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας,
Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος Αντιδήμαρχος Συντήρησης υποδομών και Δημοτικών Ενοτήτων,
Παύλος Κλάδης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής μέριμνας και διοικητικών υπηρεσιών.

Αναπληρωτής δημάρχου για τον πρώτο χρόνο ορίστηκε ο Νίκος Μπασακίδης, ενώ θα οριστούν και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι.

Για πρώτη φορά αναλαμβάνουν καθήκοντα Αντιδημάρχου οι νεοκλεγμένοι Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και Παύλος Κλάδης, αλλά κι ο πιο έμπειρος Γιώργος Φάβας. Στο σχήμα συμμετέχει η Ελένη Αλειφέρη που έχει διατελέσει και Δήμαρχος Μελιγαλά και Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν τόσο η επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Ξεκινάμε” Μαρία Οικονομάκου, η οποία έλαβε και τον λόγο, αρκετοί εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από τις τρεις παρατάξεις που συμμετέχουν στο υπάρχον Διοικητικό σχήμα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Πολίτης.

Η ανακοίνωση των Συμβούλων που θα συμμετέχουν στα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του Δήμου Καλαμάτας θα ανακοινωθούν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.
Είναι σαφές στο σχήμα διοίκησης του Δήμου συμμετέχουν ενεργά 3 συνδυασμοί, που στις εκλογές ανάδειξαν συνολικά 18 εδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Βασιλόπουλος: Θα δείτε κι άλλες συνεργασίες

Oι απαντήσεις του Δημάρχου Καλαμάτας στις ερωτήσεις των Δημοσιογράφων

To Top