ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Καλαμάτας: Οι νέοι Αντιδήμαρχοι – Καθήκοντα αναλαμβάνουν Αγγελή και Καραγιάννης

Ανακοινώθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο οι νέοι Αντιδήμαρχοι με θητεία ένα έτος. Δύο είναι τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Δημοτική αρχή. Πρόκειται για τους ανεξάρτητους πλέον Μαρία Αγγελή και Ανδρέα Καραγιάννη. Από τους συνολικά 8 Αντιδημάρχους, δυο θα είναι άμισθοι, η κ.Αγγελή και ο κ.Μπασακίδης. Eιδική θέση αναλαμβάνει ο τ.Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάκας που βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης από το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν καθήκοντα από αύριο 10 Ιανουαρίου και η θητεία τους ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

1/Αντιδήμαρχος Οικονομικών, αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Κοιμητηρίων και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής: Σαράντος Μαρινάκης.

2/Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τουρισμού, Κλιματικής Αλλαγής, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ψηφιακού μετασχηματισμού και Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής: Νίκος Μπασακίδης.

3/Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Θεμάτων Αναπληρωτής Δημάρχου για το έτος 2022: Γιώργος Φάβας.

4/Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων, Οχημάτων και Πολιτικής Προστασίας: Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

5/Αντιδήμαρχος Νέων Έργων και Πολεοδομίας: Ανδρέας Καραγιάννης.

6/Αντιδήμαρχος Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Αγροτικής Ανάπτυξης και Εθελοντισμού: Αναστάσιος Σκοπετέας.

7/Αντιδήμαρχος Διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, Παιδείας, Επιχειρηματικότητας και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών: Μαρία Αγγελή.

8/Αντιδήμαρχος Συντήρησης Υποδομών, Συγκοινωνιακό & Κυκλοφοριακό Έργο: Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος.

Άμισθοι Αντιδήμαρχοι ορίζονται οι Μαρία Αγγελή και Νίκος Μπασακίδης.

Ά/ Εντεταλμένος σύμβουλος συντονισμού διευθύνσεων Καθημερινότητας, ορίζεται ο πολύπειρος, αγαπητός συνάδελφος Ιωάννης Μπάκας.

Αναπληρωτής Δημάρχου για το έτος 2022 ορίζεται ο Γιώργος Φάβας.

Καθήκοντα προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής στη θέση του Δημάρχου ασκεί ο Σαράντος Μαρινάκης και 2 Αντιδήμαρχοι που συμπληρώνουν την Επιτροπή είναι ο Φάβας Γεώργιος και Ζαφειρόπουλος Ιωάννης.

Και καθήκοντα Προέδρου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στη θέση του Δημάρχου ασκεί ο Νίκος Μπασακίδης και οι 2 Αντιδήμαρχοι που συμπληρώνουν την επιτροπή είναι ο Μαρινάκης Σαράντος και Μαστραγγελόπουλος Δημήτρης.

Στην επόμενη – πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την προσεχή Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, θα έχουμε τους εντεταλμένους συμβούλους και τα διοικητικά συμβούλια για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, οπότε και θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.

To Top