ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Καλαμάτας: Ξεκινά συναντήσεις ενημέρωσης με κατοίκους Κοινοτήτων για προστασία από δασικές πυρκαγιές-Εκκίνηση από Μικρή Μαντίνεια

Εκστρατεία ενημέρωσης των κατοίκων στις Κοινότητες για την πρόληψη πυρκαγιών-Σχέδιο Ιόλαος- Οδηγίες προστασίας-Οργανωμένη απομάκρυνση σε περίπτωση πυρκαγιάς

Ενημερωτική συνάντηση με κατοίκους Μικρής Μαντίνειας για προστασία από δασικές πυρκαγιές

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Προστατεύουμε την Μικρά Μαντίνεια από πυρκαγιές” θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, στις 7.30 το απόγευμα, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Μικρής Μαντίνειας.

Στην εκδήλωση, που θα συντονίσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Δημοτικής Αστυνομίας Παντελής Δρούγας, θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί με τους κατοίκους το Σχέδιο Ιόλαος και το παράρτημα του σχετικά με την Οργανωμένη Απομάκρυνση Πληθυσμού σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί προβολή των οδηγιών αυτοπροστασίας και προστασίας της περιουσίας και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας και την Κοινότητα της Μικρής Μαντίνειας, και είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους της κοινότητας.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου στο πλαίσιο σειράς δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα πολιτικής προστασίας.

M. Mantineia Medium

To Top