Τουρισμός

Δήμος Καλαμάτας: Δεν υφίσταται εκχώρηση της Μαρίνας

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΝΑ KAΛΑΜΑΤΑΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ DOGUS

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ

Σε συνέχεια διαφημιστικής καταχώρισης που αφορά και στη μαρίνα Καλαμάτας και δημιουργεί συνειρμούς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, επικοινώνησε με στέλεχος της μαρίνας.

Η πληροφόρηση που έλαβε είναι ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει αλλάξει (60% όμιλος Κυριακούλη και 40% συνεταιρισμός Καλαματιανών μικρομετόχων). Φυσικά, ο Δήμος Καλαμάτας δεν έχει συναινέσει στην εκχώρηση της μαρίνας σε τρίτους, δεδομένου ότι μόνο με τη συναίνεσή του μπορεί να συμβεί αυτό.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι, παρόλα αυτά, η διαφημιστική καταχώριση δημιουργεί συνειρμούς και ζήτησε να αλλάξει, κάτι που θα ζητήσει και γραπτώς, ώστε να αποφεύγεται παρόμοια σύγχυση στο μέλλον.
Επιπλέον, σημειώνεται ότι όπως προκύπτει από μιαν επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Dmarin (d-marin.com) του ομίλου Dogus, δεν υπάρχει αναφορά στη μαρίνα Καλαμάτας, ενώ η συγκεκριμένη μαρίνα περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα medmarinas.com της εταιρείας συμφερόντων του ομίλου Κυριακούλη. Οπωσδήποτε, άλλο πράγμα είναι η επιχειρηματική συνεργασία και άλλο η εκχώρηση της μαρίνας, πράγμα που δεν υφίσταται, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Δήμος Καλαμάτας: Δεν υφίσταται εκχώρηση της Μαρίνας
To Top