ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Καλαμάτας: 122 νέες προσλήψεις καθαριστριών για 76 σχολεία-Συνολικά 157 με τις μόνιμες

ΑΠΟ ΤΙΣ 122 ΜΟΝΟ ΟΙ 20 ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ-ΟΙ 102 ΜΕΡΙΚΗΣ 

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, η απόφαση για την πρόσληψη 102 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης. Είχε προηγηθεί χθες, η υπογραφή για την πρόσληψη 20 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, πλήρους απασχόλησης. Ακολουθεί η τοποθέτησή τους στα σχολεία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι φέτος, για πρώτη φορά γίνεται τοποθέτηση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εργαζομένων καθαριότητας για την εξυπηρέτηση των αναγκών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας.

35 MONIMEΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι για το σχολικό έτος 2021-2022, στο σύνολο των σχολείων του Δήμου Καλαμάτας θα τοποθετηθούν 122 καθαρίστριες ΙΔΟΧ, 20 πλήρους και 102 μερικής απασχόλησης. Επίσης, στα σχολεία υπηρετούν 14 καθαρίστριες Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου πλήρους απασχόλησης και 21 μερικής απασχόλησης.

Τέλος ο Δήμος είναι εν αναμονή των εξελίξεων όσον αφορά τα άτομα που είχαν προσληφθεί μέσω της επείγουσας διαδικασίας λόγω Covid.

Δήμος Καλαμάτας: 122 νέες προσλήψεις καθαριστριών για 76 σχολεία-Συνολικά 157 με τις μόνιμες

Δημοφιλέστερα

To Top