ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Δυτικής Μάνης: Aυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι που όρισε ο Γιαννημάρας

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Χωρίς εκπλήξεις ήταν ο ορισμός νέων αντιδημάρχων του Δήμου Δυτικής Μάνης και εντεταλμένων συμβούλων, καθώς τα ονόματα είχαν διαρρεύσει εδώ και μέρες, με το παρασκήνιο των συμπράξεων και των “αρραβώνων” με τα στελέχη της ελάσσονος αντιπολίτευσης να είναι έντονο.

Με απόφαση Δημάρχου Δημήτρη Γιαννημάρα ορίζονται νέοι αντιδήμαρχοι οι Παναγιώτης Μπασάκος (χωρίς αντιμισθία), Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, Λουκαρέας Γιώργος,  Βαβαρούτσος Χρήστος, ενώ παραμένει αντιδήμαρχος ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Λυμπερέας. Στους πολιτικούς “αρραβώνες” ως εντεταλμένοι σύμβουλοι συμπράττουν οι Κων/νος Κουκής, Κατσουλέας Ευάγγελος και Φαληδέα Γεωργία.

Πρόκειται ουσιαστικά για αναγκαστική σύμπραξη, ελέω ακυβερνησίας, της δημοτικής αρχής με τους επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας (Μπασάκος και Ανδροβιτσανέας) και στελέχη των δύο αυτών παρατάξεων, που λειτούργησαν ως πολιτικό σωσίβιο Γιαννημάρα, ο οποίος, πλην ενός, έμεινε χωρίς αντιδημάρχους. Το ρήγμα στο “πλοίο” του Δήμου Δυτικής Μάνης φαίνεται να καλύφθηκε. Το επόμενο διάστημα ωστόσο, αναμένεται να φανεί κατά πόσο το νέο σχήμα θα λειτουργήσει, καθώς οι νέοι αντιδήμαρχοι προέρχονται από διαφορετικές παρατάξεις της  ελάσσονος μειοψηφίας και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους ή αν θα οδηγήσει το Δήμο “στα βράχια”.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑ

Μ.Π.

Δήμος Δυτικής Μάνης: Aυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι που όρισε ο Γιαννημάρας
To Top