ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημιουργική Πρωτοβουλία: Με Βασιλόπουλο ο Γιάννης Αδαμόπουλος

Στο πλευρό του Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού "Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας" Θανάση Βασιλόπουλου τάχθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Αδαμόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Βασιλόπουλος: "Καλωσορίζουμε στη Δημιουργική Πρωτοβουλία τον Γιάννη Αδαμόπουλο"

"Όπως έχω ήδη ανακοινώσει, οι παρουσιάσεις υποψηφίων της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» θα συνεχιστούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα (ομαδικά και ατομικά) καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Σήμερα, με χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» τον Γιάννη Αδαμόπουλο.
Ο Γιάννης, είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο κλάδο των ανθοπωλείων στην Καλαμάτα.
Διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας την περίοδο 2011 - 2019 με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Νίκα, έχοντας υπηρετήσει το Δήμο ως Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, καθημερινότητας, Δημοτικών Κοινοτήτων και Πρασίνου, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και τον Φορέα κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού.
Ενεργός πολίτης, συμμετέχει ενεργά σε αθλητικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής.
Είναι παντρεμένος με την Σταυριάννα Λογιώτη με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.
Καλή επιτυχία. Οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή με μία ακόμα ομάδα υποψηφίων.

Δημιουργική Πρωτοβουλία: Με Βασιλόπουλο ο Γιάννης Αδαμόπουλος
To Top