ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Δημιουργική Πρωτοβουλία”: Nτίντα και Μπασακίδη ανακοίνωσε ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Την πρώτη ανακοίνωση συνεργατών που είναι εν ενεργεία μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.
Στο Ιστορικό δημαρχείο ανακοίνωσε τη συμπόρευση στον συνδυασμό του “Δημιουργική πρωτοβουλία” των δυο ανθυποψηφίων του στις εσωτερικές εκλογές της παράταξης Νίκα στις αρχές Δεκεμβρίου, την Αντιδήμαρχο Παναγιώτα Ντίντα και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Μπασακίδη. Σύμφωνα άλλωστε με το κοινό ανακοινωθέν που προσυπέγραφαν τα μέλη της παράταξης Νίκα πριν τις ενδοπαραταξιακές εκλογές, όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να αποδεχτούν το όποιο αποτέλεσμα και να συνταχθούν κάτω από ένα ενιαίο κοινό ψηφοδέλτιο.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις προσώπων τις επόμενες ημέρες.

ΝΤΙΝΤΑ: “ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ”

“Όπως γνωρίζετε εξ αρχής είχα υποστηρίξει την άποψη ότι η δημοτική ομάδα της παρούσας Δημοτικής Αρχής έχει πολλά αξιόλογα και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, που στη μεταβατική αυτή φάση θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αδιαμφισβήτητα ανοδική πορεία του Δήμου Καλαμάτας, που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, να μην ανακοπεί, αλλά αντιθέτως να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια να γίνει πρότυπος Ευρωπαϊκός Δήμος σε όλους τους τομείς και να λάβει τη θέση που του αναλογεί στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ένας πολύ αξιόλογος συνάδελφος, έντιμος και εργατικός ο οποίος, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, αναδείχθηκε ως επικεφαλής της προσπάθειας αυτής και σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα συντασσόμαστε μαζί του.

Τα προηγούμενα χρόνια είναι αδιαμφισβήτητο ότι έγιναν πάρα πολλά. Τα επόμενα χρόνια για να πάμε ένα βήμα παρακάτω πρέπει να δρομολογήσουμε και πολλά άλλα ζητήματα όπως η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, η ανάδειξη και υποστήριξη των τοπικών διαμερισμάτων, η συνέχιση των προσπαθειών για την αναβάθμιση των πολύ σημαντικών μας πυλώνων, του αεροδρομίου και του λιμανιού.
Σε αυτό τον αγώνα δηλώνω παρούσα στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου, μαζί με πολλούς νυν συναδέλφους, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα, μοιραζόμαστε μαζί τις ίδιες αντιλήψεις, τα ίδια όνειρα και τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του Δήμου μας.
Με το Θανάση συνεχίζουμε”.

ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ: “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ”

“Το όραμα της Μητροπολιτικής ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ως συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια, μας ενώνει και μας ωθεί μπροστά.
Άνθρωποι της παραγωγής και της δημιουργίας, μέλη φορέων και συλλόγων, κάτοικοι της διπλανής μας πόρτας, ενώνονται μαζί μας για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της πόλης και της περιφέρειας της.
Η επόμενη ημέρα για την αυτοδιοικητική μας παράταξη, που εμπνέεται από την φιλοσοφία και τις αρχές της έντιμης και εργώδους προσπάθειας των τελευταίων 12 ετών, εξελίσσεται με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, ενωτικά και δημιουργικά.
Συμμετέχω στην νέα προσπάθεια
Γιατί για μένα είναι τρόπος ζωής και επιθυμώ με την γνώση και την εμπειρία τόσων ετών, να συνεχίσω να προσφέρω στο τόπο μου.
Από σεβασμό στον εαυτό μου, την οικογένεια μου και όλους όσους με στήριξαν και συνεργάστηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια.
Συμμετέχω από σεβασμό στο Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, που με εμπιστεύτηκε για 12 χρόνια σε θέσεις πρώτης γραμμής. Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν φυγομαχώ. Στηρίζω το Θανάση Βασιλόπουλο”.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: “ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”

“Ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και είστε εδώ σε μια ειδική συνέντευξη – παρουσίαση δυο υποψηφίων της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας που ήταν και υποψήφιοι στις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες που ακολουθήσαμε στις 3 Δεκεμβρίου 2018.
Είναι συνεργάτες που έχουν προσφέρει πολλά στο Δήμο μας.
Είναι ενεργοί πολίτες με γνώση και εμπειρία που έχουν αποδείξει ότι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο Δήμο και τους Δημότες.
Είναι άνθρωποι καταξιωμένοι για τη δράση και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία και στη συνείδηση των συμπολιτών μας.
Και αναφέρομαι στην Αντιδήμαρχο την κα. Παναγιώτα Ντίντα και στον πρώην Αντιδήμαρχο και σημερινό Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας κο. Νίκο Μπασακίδη. Πριν τους δώσω το λόγο θέλω να τους ευχαριστήσω, μια ακόμη φορά, για την κοινή μας πορεία στα χρόνια που πέρασαν και στα χρόνια που θα έρθουν αλλά και γιατί επέλεξαν να ενώσουμε δυνάμεις σε μια δημιουργική πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας.

To Top