ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Δημιουργική Πρωτοβουλία”: 5 εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί ανακοινώθηκαν σήμερα

Δήλωση Δημάρχου Καλαμάτας και Επικεφαλής του Συνδυασμού, Θανάση Βασιλόπουλου

"Η Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας ως μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη συνεχώς διευρύνεται και μεγαλώνει.
Για εμάς η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, μας γεμίζει ευθύνη, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, ακόμη πιο εντατικά, ακόμη πιο δυνατά για το Δήμο μας.
Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς. Όπως έχετε παρακολουθήσει συμμετέχουν άνθρωποι από όλους τους χώρους. Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού, Υγείας, Παιδείας, Επιχειρηματικότητας, Περιβάλλοντος, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι που έχουν καταξιωθεί στο χώρο τους, που έχουν προσφέρει στους συνανθρώπους μας, με εμπειρία αλλά και νέοι με όνειρα, με διάθεση να προσφέρουν, με στόχους. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί μια πολυσυλλεκτική αυτοδιοικητική παράταξη, που όλοι τους έχουν ένα κοινό: την μεγάλη αγάπη τους για την πόλη μας, για το Δήμο μας.
Ξεκινώντας από αυτό το κοινό στοιχείο, ενώνουν δυνάμεις μαζί μας και προχωράμε μαζί, δυναμικά για έναν Δήμο Πρότυπο, με σχεδιασμό στην επόμενη ημέρα και έχοντας πάντα το βλέμμα στο μέλλον.
Έτσι φτάνουμε στη σημερινή μας ημέρα όπου πέντε ακόμη εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί ανακοινώνουν δημόσια τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο νίκης της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».
Συγκεκριμένα:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας - Μεσσήνης και περιχώρων. Μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Δημοτικός Σύμβουλος. Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας.

ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Δημοτικός Σύμβουλος. Αντιδήμαρχος Συντήρησης Υποδομών, ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και Δημοτικού Φωτισμού.

ΦΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Δημοτικός Σύμβουλος. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Θεμάτων. Μέλος Οικονομικής Επιτροπής ΟΤΑ στην ΚΕΔΕ. Υπεύθυνος Δημοτικής Ενότητας Άριος.

ΧΑΣΑΝΕΑΣ ΠΑΝΟΣ


Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Καλαμάτας.

 

To Top