Επιχειρείν

Dimand: Ξενοδοχείο, γραφεία και καταστήματα στο Μινιόν – Έτοιμο σε 3 χρόνια σύγχρονο βιοκλιματικό κτήριο

Νέα σελίδα για το ιστορικό ΜΙΝΙΟΝ με ένα τίμημα πάνω από 25 εκατ. ευρώ για το θρυλικό κτήριο επί της λεωφόρου Πατησίων

Σε μία τριετία αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο της Dimand Real Estate Development στο ακίνητο που στέγαζε το ιστορικό πολυκατάστημα Μινιόν, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, με την οποία επιβεβαιώνει ότι ανακηρύχθηκε προτιμητέος υποψήφιος αγοραστής για το ακίνητο που στέγαζε επί δεκαετίες το ιστορικό πολυκατάστημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κτίριο θα έχει μικτή χρήση, καθώς θα περιλαμβάνει γραφεία, καταστήματα και χώρους φιλοξενίας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του κτηρίου θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών.

Η εταιρεία, αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «έμπρακτα πιστεύει, στηρίζει και επενδύει στην ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της Αθήνας μέσα από την αναβάθμισή του» υπενθυμίζοντας ότι σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η μετατροπή του Σαρόγλειου Μεγάρου στην οδό Σταδίου 65 επί της πλατείας Ομονοίας, στο πρώτο ξενοδοχείο Moxy (μέλος της αλυσίδας Marriott) στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Prodea Investments.

Τις επόμενες ημέρες η εταιρεία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, σε συνεργασία με τους θεσμικούς της επενδυτές.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στο όραμά μας να αναπτύσσουμε εμβληματικά κτήρια, προχωράμε στην απόκτηση του θρυλικού κτηρίου που κάποτε ήταν ο αγαπημένος προορισμός για τους περισσότερους Αθηναίους αλλά και ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στην ιστορία του και στις μνήμες που φέρει, θα προχωρήσουμε σε μία μεγάλη επένδυση που θα σηματοδοτήσει ταυτόχρονα την ανάπτυξη μίας επιβαρυμένης περιοχής και θα αποτελέσει το πιο δυνατό κίνητρο για να κερδίσει πάλι η Ομόνοια την χαμένη της αίγλη. Δημιουργούμε ακόμα ένα μοντέρνο, πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο γραφειακών και εμπορικών χώρων που θα ανταποκρίνεται με το παραπάνω στους περιβαλλοντικούς στόχους και τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας».

 

πηγή: http://www.imerisia.gr/epiheiriseis/28309_dimand-xenodoheio-grafeia-kai-katastimata-sto-minion-etoimo-se-3-hronia

Dimand: Ξενοδοχείο, γραφεία και καταστήματα στο Μινιόν – Έτοιμο σε 3 χρόνια σύγχρονο βιοκλιματικό κτήριο
To Top