Αθλητισμός

Ο Δημ. Πουλόπουλος στο Messinialive: Πότε θα αποφασίσει ο ΣΕΓΑΣ για Παπαφλέσσεια- Τι λέει για το Δημ. Στάδιο και την επανεκκίνηση του στίβου

Ο στίβος μπήκε σε τροχιά επανεκκίνησης μετά την τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοιού και ο Μεσσηνιακός ετοιμάζεται για το δικό του restart με σημείο αναφοράς το διεθνές μίτινγκ “Παπαφλέσσεια“.

Η τύχη της σπουδαίας συνάντησης του στίβου, η οποία διαχρονικά συγκαταλέγεται στις κορυφαίες σε Πανελλήνιο επίπεδο, θα κριθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα με τη συμμετοχή του Δημήτρη Πουλόπουλου.

Πρόταση για τέλος Ιουλίου

Το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και προπονητής του Μεσσηνιακού, θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση της αρχαιότερης ομοσπονδίας που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη έχοντας βασικό θέμα στην ατζέντα το αγωνιστικό καλεντάρι του στίβου με τα meeting που θα ακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι και βεβαίως τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο Δημήτρης Πουλόπουλος μίλησε στο Messinialive αναφέροντας σχετικά:

“Ο καταρτισμός του αγωνιστικού προγράμματος πάρα πάρα πάρα πολύ καλήείναι ένα από τα βασικά θέματα στα οποία θα επικεντρωθείτο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και τα Παπαφλέσσεια είναι μία από τις διοργανώσεις για τους οποίες θα υπάρξει συζήτηση. Η σκέψη είναι να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει το συμβούλιο”.

Επιτέλους… Στάδιο

Η επιστροφή στην δράση για τους αθλητές στίβου του Μεσσηνιακού γίνεται υπό ευχάριστες προϋποθέσεις καθώς το στάδιο παραδίδεται έτοιμο μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν στο ταρτάν και πλέον τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν κατά το παρελθόν έχουν αποκατασταθεί.

Μετά απο πάρα πολλά χρόνια πλέον η κατάσταση στο στάδιο αρχίζει να είναι όχι μόνο ανεκτή αλλά πάρα πάρα πολύ καλή, υπογραμμίζει ο Δημήτρης Πουλόπουλος και συμπληρώνει:

“Πέρα από τις εργασίες που έγιναν εκεί όπου χρειαζόταν, πραγματοποιούνται και επιπλέον παρεμβάσεις οι οποίες δεν ήταν στην σύμβαση, κυρίως στα σκάμματα όπου θα μπει τάπητας και μάλιστα διαφορετικού χρώματος δίνοντας και άλλη όψη από αισθητικής άποψης. Πιστεύω ότι ο κ. Βασιλόπουλος όπως κατ’ επανάληψη έχει πει, θα βοηθήσει πράγματι ώστε το στάδιο να αποκτήσει την μορφή που πρέπει”, καταλήγει.

Οι προπονήσεις των αθλητών του στίβου θα ξεκινήσουν από την Τρίτη το πρωί με ονομαστικές καταστάσεις και με το υγειονομικό πρωτόκολλο να τηρείται στο ακέραιο.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Πουλόπουλου στο Messinialive

To Top