ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενισχύει την βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας απευθύνει έκκληση σε όλες και όλους τους δικηγόρους για τη συμβολή τους στην γενικότερη προσπάθεια παροχής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας Αττικής.
Οι συνάνθρωποί μας, μιας περιοχής που θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι περιουσίες τους, έρμαια των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Οι δικηγόροι της Καλαμάτας θα πρέπει να δείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά μας και την αλληλεγγύη μας προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Και η μικρότερη προσφορά από το περίσσευμα ψυχής του καθενός από εμάς καθίσταται πολύτιμη, ακόμη και σωτήρια, για τους έχοντες ανάγκη.
Καλούμε τους δικηγόρους, να ενισχύσουν τη προσπάθεια της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως, κουβέρτες, ρούχα όλων των ειδών, ξηρά τροφή και κονσέρβες, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και εμφιαλωμένο νερό. Επειδή όλα τα παραπάνω θα διανεμηθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας, οι οποίοι είχαν όλοι αξιοπρεπή νοικοκυριά, οι κουβέρτες και τα ρούχα να είναι αρίστης καταστάσεως και τα είδη τροφίμων να μην έχουν ήδη λήξει ή να μη λήγουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνεται από 22 Νοεμβρίου μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2017, από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, στο Άσυλο Ανιάτων, Λακωνικής 333.

Όσοι δικηγόροι επιθυμούν να προσφέρουν χρήματα, παρακαλούνται όπως τα καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με την ένδειξη «Υπέρ πλημμυροπαθών Δυτικής Αττικής», (Αριθμός Λογαριασμού Alpha Bank – IBAN: GR 75 0140 5000 5000 0200 2019 633).

Πάντοτε αρωγός ο ΔΣΑ
Για άλλη μια φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας αποδεικνύει έμπρακτα ότι αφουγκράζεται τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και παρά την ύφεση στον επαγγελματικό του χώρο, προτρέπει τα μέλη του να ενισχύσουν κοινωνικές δράσεις.

O Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενισχύει την βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς
To Top