ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα δικά σας Μέσα ενημέρωσης, η νυχτερινή ζωή, η ανεπάρκεια και οι…μπράβοι έξω από τα μαγαζιά!

ΡΟΝΤΕΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των δύο νέων υποψηφίων Aφάλη και Παναγιωτόπουλου, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη στην Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας, την ώρα που συνάδελφοι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κύριο Αφάλη  για την απόφασή του να ενσωματωθεί στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και όχι στου Παναγιώτη Νίκα, εξαιτίας κάποιων συχνών εμφανίσεών του στις εκδηλώσεις του δημάρχου, το κλίμα φορτίστηκε και ειπώθηκαν βαριές κουβέντες με υπονοούμενα και προσβλητικές φράσεις.

Συγκεκριμένα ο κύριος Αφάλης απέφυγε να απαντήσει επικαλούμενος τον “πολιτικό πολιτισμό” που διαθέτει λέγοντας ότι έχουμε δημοκρατία.
Στη συνέχεια η ίδια ερώτηση τέθηκε στον Περιφερειάρχη ο οποίος επεσήμανε το μέγεθος και την σπουδαιότητα της απάντησης από τον τέως υπαρχηγό της πυροσβεστικής δίνοντάς του μάλιστα και συγχαρητήρια για την απάντησή του.
Στο σημείο εκείνο η αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου είπε “ό,τι θέλετε για τον κύριο Νίκα να ρωτάτε εμένα”.
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Θέμης Κανελλόπουλος του τηλεοπτικού σταθμού best, ρώτησε τον περιφερειάρχη σχετικά με δύο δημοσκοπήσεις που είχε ο ίδιος υπόψη του και φαίνεται να εμφανίζεται ο περιφερειάρχης με χαμηλά ποσοστά.
Η κ Ντίνα Νικολάου αλλά κι ο Πέτρος Τατούλης απάντησε “δεν τις γνωρίζουμε“.
Και συνέχισε “Αποφεύγω να σχολιάζω δημοσκοπήσεις, όμως σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο συνδυασμός μας έχει μία τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, και είναι μια περίοδος πολύ καλύτερη από τις το 2014” .
Και τόνισε : “Μην ανησυχείτε είμαστε δυνατοί. Οι άλλοι είναι χαμηλά. Όμως, για να λειτουργήσει η ενημέρωση των πολιτών σωστά, ηαντικειμενικότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ο λαϊκισμός, η υστεροβουλία, η ανεπάρκεια δεν είναι θέματα δικά μας.
Οι πολίτες κρίνουν. Αναφέρομαι σε σας προσωπικά κ.Κανελλοπουλε.
Ο δημοσιογράφος αντέδρασε έντονα και κατηγόρησε την Περιφερειακή αρχή ότι διαθέτει “δικά της Μέσα ενημέρωσης”.
Η Ντίνα Νικολάκου πήρε τον λόγο και φωνάζοντας τον ρώτησε “Ποια είναι τα δικά μας μέσα; Σας είχαμε λιβανισει εσάς; Όταν λέγατε ύμνους για τον Περιφερειάρχη;  Προσβάλετε όλα τα ΜΜΕ με αυτά που λέτε”.
Τότε ο Πέτρος Τατούλης συνέχισε την τοποθέτησή του λέγοντας : “Ας κοιταχτειτε στον καθρέφτη σας. Η πολιτική ζωή δεν είναι νυχτερινή ζωή, δεν είναι μπράβοι έξω από τα μαγαζιά, η πολιτική ζωή απαιτεί σεβασμό στον Πολίτη, απαιτεί σεβασμό και κοίταγμα κάθε μέρα στον καθρέφτη”.

To Top