ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διήμερη περιοδεία της Ντίντα σε χωριά της Μεσσηνίας

Διήμερο με συναντήσεις και συζητήσεις σχεδόν σε όλη τη Μεσσηνία για την υπ. Βουλευτή Mεσσηνίας Παναγιώτα Ντίντα, το Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο, 22 Ιουνίου, ξεκίνησε με την καθιερωμένη επίσκεψη στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και συνεχίστηκε σε Γαργαλιάνους, Φιλιατρά και Κυπαρισσία, στην τοπική αγορά και στα καταστήματα των πόλεων αυτών.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, τις πρωινές ώρες, η υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας βρέθηκε στο Διαβολίτσι, στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος και στη συνέχεια παρέστη στη γιορτή για τη μνήμη των καταγόμενων από την Πολιανή Ηρώων της Επανάστασης του 1821, Γρηγορίου Δικαίου Παπαφλέσσα και Χρήστου Κορομηλά Αναγνωσταρά με καλούς φίλους!

Το απόγευμα της Κυριακής, οι συναντήσεις και οι επισκέψεις στη Μεσσηνία συνεχίστηκαν, σε Χαροκοπιό, Κορώνη, Χρυσοκελαριά και νέα Κορώνη, όπου παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις των περιοχών αυτών και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της εκάστοτε περιοχής.

Επισκέφτηκε επίσης, την έκθεση στο Μανιατάκειον Ιδρυμα, στην Κορώνη, μαζί με τον κύριο Μανιατάκη και τη σύζυγο του και συνομίλησε με τους καλλιτέχνες που εκθέτουν τα έργα τους για αρκετή ώρα.


Όπως επεσήμανε η υπ. Βουλευτής Μεσσηνίας Παναγιώτα Ντίντα, στις συζητήσεις που είχε και τις δύο ημέρες με φίλους και κατοίκους των παραπάνω περιοχών: “H στιγμή για να αλλάξουμε ΜΑΖΙ τα δεδομένα έφτασε! Οι ομορφιές του νομού μας πολλές. Πολλά όμως και τα άλυτα προβλήματα των κατοίκων. Οφείλουμε να παλέψουμε ενωμένοι για τη Μεσσηνία μας”!

Διήμερη περιοδεία της Ντίντα σε χωριά της Μεσσηνίας
To Top