ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία με σύμπραξη συλλόγων και φορέων στην Ακτή ΝΟΚ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καλαμάτας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις, πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα κι αύριο Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου “ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ” στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, στο φιλόξενο εστιατόριο “ΑΚΤΗ ΝΟΚ” του Βαγγέλη Καζάκου, από τις 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ.

Σήμερα η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη για μια τόσο σπουδαία εθελοντική κινητοποίηση και αύριο Τρίτη πρέπει να αυξηθεί η προσέλευση των αιμοδοτών, γιατί οι ανάγκες του Τμήματος Αιμοδοσίας είναι αυξημένες.

Τα παιδιά του 7ου – Πειραματικού πλέον – Γυμνασίου Καλαμάτας διακόσμησαν με όμορφες κι έξυπνες ζωγραφιές για την αιμοδοσία και τον εθελοντισμό, τον χώρο της αιμοδοσίας, με την καθηγήτριά τους Αντωνία (Νίνα) Δρογκάρη να μιλάει στην κάμερα του Messinialive, μαζί με την Πρόεδρο του Περιφ. Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας και ψυχή της διοργάνωσης Δήμητρα Ψαρούλη και τον Γραμματέα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Παύλο Γκραίκη.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας, τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19.

To Top