Επί Σκηνής

Διευρυμένο και πιο πλούσιο το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου, 7-13 Μαϊου στην Καλαμάτα

Μετά την επιτυχία του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας και τη χαρά που έδωσε σε όλους, μεγάλους και παιδιά, ξεκίνησε η προετοιμασία για το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου που θα πραγματοποιηθεί διευρυμένο και πιο πλούσιο, από τη Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 στην Καλαμάτα.
Ευελπιστούμε στην μεγάλη συμμετοχή κουκλοπαικτών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την περιοχή μας, που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Το πρόγραμμα θα περιέχει παραστάσεις κουκλοθέατρου σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο, θέατρο δρόμου, αφηγήσεις παραμυθιών, σεμινάρια ή εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά.

Η συνεργασία με την Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η εκπαιδευτική ζώνη με δωρεάν παραστάσεις το πρωί στα σχολεία θα είναι ένας από τους στόχους μας.
Όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο mail: lettapet@gmail.com, και να καταθέσουν την πρότασή τους!
Η διοργανώτρια Λέττα Πετρουλάκη αναφέρει: “Θα χρειαστούν εθελοντές που θα βοηθήσουν στη διοργάνωση του Φεστιβάλ (τομείς:δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, διαφήμιση υποδοχή και φιλοξενία καλλιτεχνών). Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, επικοινωνείστε μαζί μας στα τηλέφωνα:6971540945 και mail: lettapet@gmail.com”

Διευρυμένο και πιο πλούσιο το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου, 7-13 Μαϊου στην Καλαμάτα
To Top