ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες» 2017

Το Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “Κυπαρισσιακές ηλιαχτίδες” θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 24 μέχρι και την Τρίτη 29 Αυγούστου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 5 ξένων χωρών, με τις εκδηλώσεις να διοργανώνονται στην Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, το Κοπανάκι και τα Φιλιατρά.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα CIOFF και του International Dance Council και συνδιοργανώνεται από τον Μορφωτικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, τον Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Φέτος, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν συγκροτήματα από την Αρμενία, την Εσθονία, τη Γεωργία, το Ισραήλ και το Ανατολικό Τιμόρ. Συμμετέχουν επίσης ο ΜΕΣΚ, συγκρότημα από την Αλεξανδρόπουλη καθώς και οι τοπικοί σύλλογοι στις πόλεις που θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η τελετή έναρξης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Αυγούστου στην Κυπαρισσία, ενώ παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 25 Αυγούστου στους Γαργαλιάνους, την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Κοπανάκι, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στα Φιλιατρά όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης.

Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες» 2017
To Top