Αθλητισμός

«Διεξαγωγή αγώνων με θεατές που έχουν κάνει εμβόλιο»

Μετά τον μαζικό εμβολιασμό των παικτών που έχει πέσει στο τραπέζι, οι Ιταλοί συζητούν και το άνοιγμα των γηπέδων σε όλους όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Νομίζω ότι στους εμβολιασμένους πολίτες θα πρέπει να επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα”, είπε πρόεδρος της Λίγκας Πάολο Νταλ Πίνο στο ραδιόφωνο της Rai.

Στο θέμα του εμβολιασμού αθλητών, θα εξαρτηθεί από κυβερνητικές αποφάσεις, δεν θα ασχοληθώ με το ζήτημα. Όσον αφορά τα γήπεδα, έχουμε παρουσιάσει ένα σχέδιο 300 σελίδων για την επιστροφή των οπαδών με ασφάλεια, περίπου το 20-30 τις εκατό της χωρητικότητας των εγκαταστάσεων, αλλά δεν έχουμε λάβει ακόμη απάντηση από την κυβέρνηση, ούτε καν ένα τηλεφώνημα”.

Παράλληλα με τα θέματα του ιατρικού πρωτοκόλλου, η Λίγκα ανοίγει και το ζήτημα με τα τηλεοπτικά καθώς αύριο, θα δημοσιεύσει στον ιστότοπό της την πρόσκληση για τα εγχώρια τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος έως το 2024. Η πρόσκληση, η οποία θα λήξει στο τέλος του μήνα, παρέχει πακέτα και αριθμούς, με την ελπίδα να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ανά σεζόν. Στην (πιθανή) περίπτωση που ο στόχος δεν επιτευχθεί αμέσως, η Ένωση θα κάνει ιδιωτικές διαπραγματεύσεις με όσους ενδιαφέρονται (Sky, Dazn, Amazon κ.λπ.).

«Διεξαγωγή αγώνων με θεατές που έχουν κάνει εμβόλιο»
To Top